Europarc De Zanding - Otterlo

Op de bungalowpark Europarc De Zanding kunt u zelf ervaren hoe leuk en veelzijdig de Veluwe is. Zowel in de zomer als de winter! Vakantiepark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. U kunt een comfortabele, volledig ingerichte accommodatie huren voor2, 4, 6, 8, 10 of een familiehuis voor 20 personen.

Algemene Informatie

Europarc de Zanding ligt in een van de mooiste stukjes Nederland, midden op de Veluwe. Vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe en net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo, aan 3 kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. In het vakantpark Europarc De Zanding op de Veluwe is het goed toeven met heel veel goede faciliteiten. De accommodaties beschikken over een douche, toilet, keuken, volledige inventaris inclusief terrasmeubilair, televisie en dekbedden en kussens op de bedden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken.


Wilt u wild zien? Achter het park - binnen enkele minuten wandelend te bereiken - staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen.

Faciliteiten

» Buiten zwembad
» Fietsverhuur
» Huisdier toegestaan
» Internet (Wifi)
» Overdekt zwembad
» Recreatieprogramma
» Restaurant
» Snackbar
» Speeltuin
» Supermarkt
» Tennisbaan
» Wasserette
» Wellness

Contactgegevens

Europarc De Zanding - Otterlo
Vijverlaan 1
6731 CK  Otterlo
Gelderland  Nederland


Er zijn 1791 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Veluwe Camping Zoeken

Plaats

 

Zwembad