,

Ermelo - Camping de Horsterhoeve

2041 keer bekeken

Tussen Ermelo en het Veluwemeer ligt onze camping met een lange toeristische traditie, maar bovenal met een opvallende gemoedelijkheid en gastvrijheid.
Behalve een afwisselende natuur vindt u in Ermelo veel fiets en wandelgebieden, prachtige landgoederen, en een gezellig centrum.
Uniek zijn de eeuwen oude grafheuvels op de Ermelose heide. Indrukwekkend is ook het kasteel Staverden, de verblijfplaats van de witte pauwen, het symbool van Ermelo. Prettig is dat alles dichtbij is. Ongemerkt fietst u vanuit het bos de heide op om daarna via landelijk gebied bij Strand Horst te eindigen.
Vanaf de camping is het 5 min. Fietsen naar het strand Horst, ideaal om te zwemmen, surfen en te genieten van de zon.
Het water aan de oever is ondiep, dus een ideale plek voor de kinderen om prachtige zandkastelen te bouwen.
Een bezoek aan het dolfinarium in Harderwijk en het dierenpark Amersfoort is zeker de moeite waard.
Fietsers kunnen tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de voet-/fietsveer naar Zeewolde, Daar vindt u het grootste loofbos van Nederland.
Volop Pret en speelplezier op de Veluwe
Wil je graag een vakantie volop actie, waar veel te beleven valt, dan is de Horsterhoeve is super fijne gezinscamping om je vakantie te vieren.
Op de camping is namelijk een verwarmd spetterbad, er zijn trampolines met speeltuin en er is een super grote tunnelglijbaan, een groot sportveld en een pannaveld.
Als je veel van dieren houdt kun je knuffelen in de knuffelstal of even kijken bij de dierenwijde naar de mini schaapjes, walibi’s , kippen.
Ook kun je naar de manege lopen, die naast de camping ligt, om even pony of paard te rijden.
En natuurlijk gaan we op de camping ook met de huifkar een tochtje maken.
Als je een snoepkont bent komt dit goed uit want we bakken pannenkoeken met jullie of we versieren pizza’s en natuurlijk hebben we heerlijke ijsjes en patat.
Om je vakantie compleet te maken is Aartje Twinkel met zijn vrienden van het recreatieteam op de camping aanwezig tijdens de vakanties.
Kortom je zult je volop vermaken!

Vakantiewoning info

Ermelo - Camping de Horsterhoeve
Horster-Engweg 17
3853 ME  Ermelo

0341-560431
info@horsterhoeve.nl

Fietsverhuur
Internet (WiFi)
Manege
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin
Supermarkt
Tennisbaan
Verwarmd kinderbad buiten
Wasserette

Gerelateerde campings