Camping De Hertenhorst - Beekbergen

Vakantiecentrum "De Hertenhorst" is prachtig gelegen midden in de bossen op de Veluwe nabij het gezellige dorp Beekbergen.
Het schitterende gebied leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten, genoeg mogelijkheden voor dagtochtjes en daarnaast zijn er vele faciliteiten zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.
Vakantiecenturm "De Hertenhorst" is een prachtig vakantiepark gelegen midden in de bossen op de Veluwe. Het gebied leent zich bij uitstek voor schitterende wandelingen en fietstochten, genoeg mogelijkheden voor dagtochtjes. Onze gezinscamping biedt u ruime kampeerplaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een chalet, bungalow of caravan.

Algemene Informatie

Onze gezinscampings heeft ruime kampeerplaatsen voor een korte periode of het hele seizoen. Elke comfortplaats heeft een eigen elektra (6 amp.), water en CAI aansluiting. Er zijn plekken direct aan de bosrand, ideaal voor als u van wandelen houdt. Honden zijn bij ons ons ook van harte welkom.

Het verwarmde sanitairgebouw is voorzien van wascabines, douches, een babyhoekje, afwasplaats en er is een stortplaats voor uw chemisch toilet aanwezig. Onze comfortplaatsen zijn voor campers ook zeer geschikt. Ook is er een camperserviceplaats aanwezig, waar u uw vuilwater kwijt kan en de camper kan vullen met schoon water.

Daarnaast hebben wij jaarplaatsen voor chalets en mobiele bungalows en u kunt ook terecht voor het huren van een chalet, bungalow of caravans.

Of wat dacht u van onze groepsaccommodatie voor 25 personen?

Beleef de Veluwe bij ons op de Hertenhorst!

Faciliteiten

» Buiten zwembad
» Fietsverhuur
» Huisdier toegestaan
» Internet (Wifi)
» Midgetgolfbaan
» Recreatieprogramma
» Restaurant
» Snackbar
» Speeltuin
» Supermarkt
» Tennisbaan
» Verwarmd kinderbad buiten
» Wasserette

Video

Contactgegevens

Camping De Hertenhorst - Beekbergen
Kaapbergerweg 45
7361 TG  Beekbergen
Gelderland  Nederland

Telefoon: 055-5061343

E-mail: info@hertenhorst.nl

Er zijn 793 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Camping Zoeken

Plaats

 

Zwembad

 

Internet (WiFi)

 

Social Media