Camping de Pampel - Hoenderloo

Camping De Pampel in Hoenderloo is helemaal gericht op de toeristische kampeerder.
Ervaar de rust, ruimte en gezelligheid die bij het buienleven hoort of maak gebruik van de luxe die wij bieden, de keuze is aan u.
Camping De Pampel in Hoenderloo is helemaal gericht op de toeristische kampeerder. Ervaar de rust, ruimte en gezelligheid die bij het buienleven hoort of maak gebruik van de luxe die wij bieden, de keuze is aan u.
U bent van harte welkom met uw toercaravan, tent of camper op één van onze ruime kampeerplaatsen. Het is zelfs mogelijk om een plek met privi sanitair te boeken.
Geniet u liever op een wat luxere manier van het campingleven, dan zijn onze boerderijtjes of woodlodges absoluut wat voor u.

Algemene Informatie

De Pampel ligt op een prachtige locatie midden in de Veluwse bossen in het toeristische plaatsje Hoenderloo.
Naast uitgestrekte bossen, vindt u hier ook Nationaal Park De Hoge Veluwe. Apeldoorn is gelegen op fietsafstand waar u Apeneheul, Koningin Julianatoren en Paleis het loo kunt bezoeken.
Dit zijn nog maar enkele mogelijkheden, want pretparken, dierentuinen en musea zijn hier volop aanwezig in de buurt.

De sfeervolle en natuurlijk aangelegde camping ligt in de bossen op de Veluwe. Er is een grote variatie aan staanplaatsen op kleine en grote velden. Verspreid over het terrein zijn diverse spel- en speelattributen. In de boerderij is een binnenspeeltuin en onder de hooiberg een theater. Het zwembad met waterglijbaan heeft een schuifkap en staat in verbinding met een openluchtzwembad. Er is een apart openlucht kleuterbad en een waterspeeltuin

Faciliteiten

» Binnenspeeltuin
» Buiten zwembad
» Campingwinkel
» Droogtrommel
» Fietsverhuur
» Overdekt zwembad
» Recreatieprogramma
» Restaurant
» Snackbar
» Speeltuin
» Verwarmde Sanitaire voorzieningen
» Wasmachine
» Wifi

Contactgegevens

Camping de Pampel - Hoenderloo
Woeste Hoefweg 35
7351 TN  Hoenderloo
Gelderland  Nederland


Er zijn 2398 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Veluwe Camping Zoeken

Plaats

 

Zwembad