Camping de Wildhoeve - Emst

Luxe, Ontspanning en Avontuur op de Veluwe!

Camping de Wildhoeve is een mooie camping met een binnen- en buitenbad, en ligt op de Veluwe, één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. Camping de Wildhoeve is gelegen aan de rand van de Koninklijke Houtvesterij, omringd door het wild en de natuur.  Vanaf de camping wandelt en fietst u direct de bossen in.

 

Algemene Informatie

Eindeloos kunnen kinderen op de camping spelen. Naast de water speeltuin met o.a. een pontje, zijn er op veel kampeervelden speeltoestellen voor de allerkleinsten te vinden. Vanuit uw kampeermiddel kunt u uw kinderen in de gaten houden. Ideaal! 

Kinderen kunnen mee doen met Ontdek de kleine Wonderen en Woudloper van het Loo worden door allerlei natuuropdrachten te doen.  Ook zijn er op de Wildhoeve twee kindersanitair ruimten, waar de jonge kinderen met plezier gaan douchen.  Sowieso wordt er op camping de Wildhoeve aan het sanitair speciale aandacht besteed, zodat uw vakantie nog plezieriger is. Mocht één van uw gezinsleden mindervalide zijn, ook dan kunt u bij de Wildhoeve kamperen.

Camping de Wildhoeve is centraal gelegen voor een bezoek aan één van de diverse Hanzesteden rondom de Veluwe (v.a. 20 km) of ga een dagje naar Amsterdam (100 km).  Maar ook Paleis het Loo (13 km), ook wel klein Versailles genoemd, is een bezoek meer dan waard.  Op 7 km van de Wildhoeve ligt zelfs een groot Wellness resort.  Echt, Camping de Wildhoeve is de perfecte plek om uw vakantie te vieren.

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! De Wildhoeve heeft verschillende huuraccommodaties klaar staan voor een fantastisch verblijf. Huur bijvoorbeeld een luxe safaritent of een sfeervol boshuisje.

Faciliteiten

»
» Buiten tafeltennistafel
» Buiten zwembad
» Fietsverhuur
» Internet (Wifi)
» Overdekt zwembad
» Prive Sanitair
» Recreatieprogramma
» Restaurant
» Snackbar
» Speeltuin
» Supermarkt
» Tennisbaan
» Twee jeu-de-boulesbanen
» Twee moderne toiletgebouwen
» Twee speeltuinen
» Verhuur Safaritenten
» Verwarmde Sanitaire voorzieningen
» Wasserette

Video

Contactgegevens

Camping de Wildhoeve - Emst
Hanendorperweg, 102
8166jj  Emst
  

Telefoon: 0578-661324

E-mail: info@wildhoeve.nl

Er zijn 6559 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Veluwe Camping Zoeken

Plaats

 

Zwembad

 

Social Media